Fede ad 1 je to Praha. to rozhodne se nedá srovnávat se zbytkem republiky a nezapomen, že jsme po dlouhé= mateřske a roční nemoci. a ta ztráta je obrovská, takže jasně, bude to lepší, ale ža budu schopna fungovat a po delší době, ne hned.
k příspěvklům ostatním jako na čem bazíruju nebo nebazíruju se nebudu vyjadřovat. napsala jsem pár názorů ohledně nákladnosti výuky jazyků a jsem osočena z toho, že se hroutímm a bazíruju na kravinách. nevím, jestli je možný z těch pár vět takto hodnotit, já bych si to asi nedovolila
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.