už tu tohle téma asi bylo víckrát. Ale zajímalo by mě, která kniha vás asi v životě nejvíc ovlivnila, změnila vám život, prostě vás tak nějak posunula nějakou cestou.
Mně nejvíc asi Umění milovat od Ericha Fromma, všechno od Frankla a Most přes navždy od Richarda Bacha.
Ale dneska jsem dostala od někoho novou knížku a ta mě taky nakopla, už jí mám v sobě. Jmenuje se to Říkejte mi Miriam- autentický příběh o setkání s rakovinou. Napsala Miriam Kotorová. Dost neuvěřitelnej příběh, kterej dobře dopadnul a je o hledání souvislostí a náhod v životě. Moc mě to teď oslovilo, protože taky zrovna něco hledám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.