Mně napadlo případné zájemce pozvat třeba v sobotu na dopolední seznámení. Připravit si nějakou třeba výtvarnou činnost, nějakou hudební - zpěv, rytmizování a tak - zapojit i rodiče s dětmi. Pak nějakou svačinku - prostřít opět pro rodiče i pro děti - ale zkusila bych stolek pro děti extra... Ne všechny děti se odtrhnou, to je jasný, ale zkusila bych je přesvědčit. Rodičům i dětem představit psa - a sledovat nejen, jak děti reagují na psa,ale i jak pes reaguje na jednotlivé děti...
Pak na PC vytisknout podrobnější údaje o tobě, o provozu, o programu a případně o cenách a dole přihláška - pro zájemce
.
Pro tebe by to mělo tu výhodu, že by jsi viděla, s kterými rodiči si budeš rozumět, s kterými budete mít podobné výchovné názory. A s kterými dětmi si bude rozumět tvá dcera a vůbec děti navzájem. To víš, pokud uvažuješ o hlídání 3 dětí, budou s tvou dcerou 4 (a v případě nemocí i méně) a měli by "si sedět"... Není to jako v MŠ, kde si nemusí hrát s 10 dětmi, kteří se mu nelíbí, protože je tam 15 dalších....
Držím palce, aby se ti to povedlo!
Jen k tvé otázce - pes ani schody by mi nevadili, ale já jsem hodně krkavčí matka - nějaké pády a boule jsem nikdy moc neřešila. A psi jsou u nás doma členy rodiny....
Simča