Mě to přijde do inzerátu i zbytečně moc informací a jiné mi zase chybějí.
Za prvé cena - můžeš napsat i víc variant právě podle toho jídla, výtvarky apod. Za druhé, zda se v domácnosti kouří. Za třetí, jak velké je tvé dítě a jak velké děti chceš hlídat - od miminka? batolete, jen školkáče... Za čtvrté, pokud máš nějaké zkušenosti s hlídáním.
Informace o bytu mi přijdou zbytečně rozsáhlé - napsala bych zvířátka v bytě (jaká, kvůli alergiím asi ano), ale info o schodech a jejich zabezpečení mi přijde zbytečně nadbytečná (většina rodičů by se stejně asi přišla podívat osobně.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.