Pokud by ses ji ještě někdy odhodlala zakoupit - tak ne tu světle zelenou, ale jedině tu hnědou (normálně i do supermarketů to dodává myslím Lagris; já mám hnědou moc ráda a ta mazlavá zelená mi taky přijde nechutná).
Hnědou pak buď uvařit, nebo namočit a pak jen na ohni smíchat, s čerstvou brynzou, česnekem a zelenou petrželkou, to je moc dobré. Myslím, že by nebyla špatná ani kombinace s nivou, třeba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.