Přidat odpověď
V červnu se budu vdávat.
Moje sestra má od prosince nového přítele,od ledna si ho nastěhovala k sobě.Bydlí všichni u mojí mamky,neobtěžují se jí zaplatit nájem,pouze si kupují své jídlo.Od té doby co s ním sestra chodí se hrozně změnila.On jí vymývá mozek.Nesnáší její děti,které má z předešlých vztahů,vztahuje jeji pozornost hlavně na sebe.O děti se většinou stará moje mamka,když je doma.On se o mě a mámě vyjadřuje dost neslušně,mockrát i před těmi dětmi.Synovec je čtyřletý,takže nám vše zopakuje.
Můj problém,já toho chlapa nesnesu.Nejdřív jsem si myslela,že ho na té svatbě skousnu,ale on se chová hůř a hůř.Já ho tam prostě nechci.Už teď mám se ségrou kvůli němu dost špatné vztahy.Jak jí mám říct,že ho nemá brát s sebou,když ho tolik miluje a bere to jako samozřejmost,že půjdou spolu?Můžu po ní vůbec něco takového požadovat?Zase si říkám,že je to naše svatba a rozhodně vím o stovce jiných lidí,které bych tam měla radši.Navíc ještě ségře říkal,že nesnáší nejlepšího kamaráda mého přítele a bude se prý muset hodně držet,aby mu něco neudělal a tím nás taky dost naštval.
Poradí mi někdo?Mám jí to říct nebo radši mlčet a doufat,že nás v náš den moc neotráví?
Předchozí