Tak já jsem pokusy o kváskový chleba už vzdala, prostě mi to nejde, kvásek se mi nedaří. Navíc žiju v zemi, kde je žitná mouka těžko sehnatelná a dost drahá, tak zůstávám u droždí. Ale dávám ho maličko, umíchám večer, nechám do rána kynout v lednici, pak uplácám a nechám ještě jednou vykynout a chleba je výborný. Jak vás tu teď čtu, tak dám kvásku možná ještě znovu šanci :).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.