Suzo, já peču žitno:pšeničný 60:40 (ta žitná je polovina v kvásku, tj. kvásek 3x nakrmím 100g mouky, do těsta přidám jednou tolik, tj. 300 g žitné mouky, a 400g mouky pšeničné). Tys tam dala jen žitnou mouku? To je asi náročenjší, pro začátek zkus aspoň 50:50. Dávám chlebovou mouku nebo půlnapůl celozrnnou a chlebovou. Zrovna do kvásku si myslím, že je lepší celozrnná, a ta chlebová až potom do těsta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.