Zkusila bych situaci zvrátit v tvůj prospěch a udělat mu partnera, kterému se může svěřovat. Já bych klidně řekla, že šíleně žárlím. ALe důvod bych určitě zamlčela - lezení do soukromých věcí je pro mě tabu. Pokud ti to bude chtít říct, jenom dobře. Ale musíš to potom ustát a nevyčítat. Pro mě třeba je lepší o manželovo kamarádkách vědět. Kdykoliv s nějakou někam jde, vím to. Také přitom žárlím, ale věřím, že miluje mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.