Tino, moje dcera se rok v normální školce fakt trápila. Brečela každé ráno. A kamarádku si našla až v červnu. V logoškolce se jí mohly učitelky věnovat. Je tam spokojená a já taky. Fakt to byly hrozné nervy. Je to taky cíťa, vše si brala a já se tím také trápila. Že je to dysfázie jsme zjistili až o prázdninách. Do té doby jsem o ní vůbec nic nevěděla. Velké štěstí, že ji vzali do spec.školky i mimo termín. Tehdy jsem si myslela, že se za dva roky srovná tak, že už bude v normální základce, ale neriskuji to. Jsme vesnice, děti ji vidí každé ráno, když dovedu do školky syna a dali by jí její jinakost určitě zase najevo. Neměla by vůbec sílu na učení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.