| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To vysvětlit neumím. Znám jen to, co PeDF požaduje a zároveň, samozřejmě za peníze, poskytuje "nekvalifikovaným" učitelům.
Dávám to do úvozovek, protože to, co předkládají jako kvalifikaci by bylo směšné, pokud by to nebylo ve všech souvislostech tragické.
Já fakt nevím,co přesně a kde musela absolvovat ta tvoje známá osoba, ale i tohle "studium" považují jeho poskytovatelé a část konzumentů za náročné. A je pravda, že tam jsou zkoušky, na které se musíš naučit zpaměti relativně velké množství úplně irelevantních kravin typu "Jaké všechny druhy psychologie rozlišujeme?" nebo "Jaké druhy tabulí se uplatňují v současném vyučování?" Jména, data, seznamy děl, jako na gymnáziu, to je "psychologie".
Já jsem chtěla chodit na pedagogické předměty na svoji mateřskou fakultu, ale dělali dlouho obstrukce s otvíráním toho kursu, až mě šéfka donutila přihlásit se na PeDF, což jsem neměla dělat. V nějaké inteligntnější formě bych to snad ještě kousla a "kvalifikovala se", tohle je ale větší prostituce, než k jaký jsem ochotná. V kombinaci s dalšími důvody = končím ve škole.

PS: Pokoušela jsem se, když už jsem skončila v té pajdě, aby mě aspoň nechali dělat hudebku, což mě zajímá nejvíc a mám v ní ze školy nejvíc praxe i zkušeností. NELZE. Doplňující studium v oboru HV smějí absolvovat pouze absloventi AMU. Není to vtip. Zeptala jsem se, kolik absolventů Akademie si u nich doplňuje vzdělání, prý žádný - kupodivu... Ale nemusím prý být smutná, protože absolutorium toho doplňujcího studia v mém původním VŠ oboru mě totiž plně aprobuje i k vyučování HV(!!!). Absolutorium totiž absolventa aprobuje k vyučování všech přdmětů na druhém a třetím stupni.
Nedělám si ani trochu legraci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.