| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, my jsme na adenotomii byli zrovna včera, takže čerstvý zážitek:-). Musím říct, že obíhání předoperačního vyšetření bylo pro syna víc stresující než samotný operační den. Ale ptáš se na komplikace - ty jsme měli docela slušně vysvětlený jednak v ordinaci a i na papíře k podepsání oběma rodičům a i v takovém poučení na doma. Je tam psáno kdeco, u syna (čestvě 3 roky) nastalo jen lehounké krvácení z nosánku, takové jako čistící hned po zákroku, dnes nos čistý. Občas si stěžuje na píchání v oušku a hlavně na to, že ho to v pusince tlačí (to říká nejvíc u jídla).
Jestli nastane něco dalšího, se teprve uvidí.
Jinak celý pobyt v nemocnici prospal, na propuštění domů jsme ho se sestřičkou musely budit. Často ze spánku "vyváděl", ale jen na chvilinku, chtěl si rvát kanylu ven, jinak bez problémů.
Dělali nám to v Krči, bylo to na jeden den, brzo ráno nástup a v 17 odjezd domů. Já jsem si Krč vybrala, protože tam ránu začišťují shaverem, takovou jako bruskou - mají to vysvětlené na webu, má to méně krvácet a je menší riziko dorůstání mandle.
AT mě čeká ještě se starším a chci se objednat zase do Krče, všichni mi tam přišli moc milí a ochotní.
Takže odhoď strach a pokud má indikaci, tak na zákrok jděte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.