| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem teď pročetla názory zda-li jít se synem na nosní mandli,mimochodem jsme měli jít včera ale týden před jsem to musela zrušit jelikož byl nemocný.Náš problém jsou laringytidy,naposled před 10 dni,opět z nenadání v noci ve 4 a hrozný průběh kdy už jsem myslela že budu volat záchranku(před půl rokem jsem musela volat)takže důvod jsou ty laryngytidy a dočetla jsem se že paní píše i po zákroku má dcerka laryngytidy.Já si myslela že zvětšená mandle je důvod této nemoci tak jsem se těšila že už bude klid a teď váhám zda-li mám se synem jít.Jsme objednaný za měsíc.Je to něco hrozného když v noci z nenadání dostane záchvat a nemůže dýchat.Jako první pomoc je rozdýchat to na velmi studeném vzduchu,já se však hrozím jestli to někdy příjde až bude v noci teplo.Mudr.ze záchranky mi říkala strčit hlavu do mražáku,tak na to myslím ale mám takový malý a ještě dole šuplíkový,tak si to ňák nedokážu představit.Malýmu budou 4 roky a od prvního záchvatu který byl před půl rokem spí semnou v ložnici,protože mám hrůzu že ho neuslyším.Bojím se i napít alkoholu třeba při oslavě,protože pak tvrdě spím,prostě to jsou nervy.Nehledě na to že manžel musí spát v obýváku.Myslíte že tahle nemoc jednou pomine?Doktorka říkala že kolem 6 roku to odeznívá,ale četla jsem že i 10letí mají tyto problémy.Asi budu spát s mím broučkem až do 15.Každá mamča mi dá za pravdu že bát se o dítě aby se nic hrozného nestalo je děsný!!!!Mějte se a poraďte zda-li mám jít s malým.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.