Přidat odpověď
Já jsem v procesu hledání chůvy už několik měsíců a stále se mi nedaří někoho vhodného najít... Mám dvě starší děti (7 a 5 let), které v průběhu posledních 5ti let hlídalo nepravidelně asi 5-6 různých tet (3 byly studentky na inzerát - úžasné holky, s kterými jsem dodnes v kontaktu, zbytek moje kamarádky, recepční z manželovy práce, přítelkyně jeho kolegů...atd). Měla jsem asi štěstí na lidi, ale všechny hlídací tety byly super, vždycky jsem chtěla poslat CV, potom osobní schůzka, opsala jsem si údaje z jejich občanky a to je v podstatě všechno. Pravdou zůstává, že jsem tety nikdy nenechávala s dětmi déle než 6h, spíše tak 4-5h tak 6x za měsíc. Teď ale hledám pravidelné hlídání od září 2012 pro malé miminko, 3h denně s tím, že časem se bude délka prodlužovat. Pracuju z domova, mám kreativní práci a myslím, že i pro hlídací tetu to nebude stereotyp, protože se u nás pořád něco děje. Takže moje požadavky na chůvu jsou hlavně o tom, aby kromě zkušeností s miminky mi byla i lidsky sympatická, protože spolu budeme často doma (i když já budu pracovat). Pokud by někoho můj popisek zaujal, napište na: mayajaro@gmail.com Nabízím 90-100Kč/hod dle zkušeností a závazků. Jsme z centra Prahy. Děkuji. Markéta
Předchozí