Přidat odpověď
Ja jsem chtela maminky s detma nad 15 let. Prijde mi to jako nejlepsi zkusenost, ale zalezi, jak stare mas deti. Pokud jsou do 3 let, tak si myslim, ze zadna zdravka nebo pedarna neni nad zkusenost vlastni matky.
Nekuracka, min SS, velmi prizpusobiva a zodpovedna. Je dulezite zduraznovat, ze ty mas sve predstavy ohledne pece ditete a zadas, aby je respektovala.
Take se zeptej, jestli je s detma ochotna travit vetsi cas venku a chodit s nima na pisek. To prekvapive nekdy muze byt problem.
Dale jsem nechtela, aby jezdila s detma MHD ani samozrejme autem.
A take byt aktivnejsi, co se hrani si s ditetem tyce, mluvit s nim, cist ... nekdy si rady sednou na zem do obyvaku a diteti podavaji hracky.
A aby byla ochotna k delsimu zavazku. Nesnesla bych, kdyby mi po pul roce rekla ahoj a deti si musely zvykat na nekoho jineho. Tak vypatrat, jestli se tim hodla zivit dlouhodobe. Treba mi prisla 40 leta pani, ktera si dodelava jazykovou skolu, takze ji prave vyhovovala prace odpoledne u nas, ale za rok mela koncit a samozrejme hledat si praci v kancelari. Tak to jsem fakt odmitla.
Dal mi zatim nic nenapada.
Předchozí