Mam problem. V poslednim tydnu brani antikoncepce Lunafem pred sedmidenni pauzou jsem si misto nasledujici pilulky vzala pilulku z druhého konce platicka (platicko jsem otocila). Druhy den, když jsem si chtěla vzít další pilulku jsem si všimla, ze tam mám tabletku z předchozího dne. A proto jsem si vzala obe pilulky najednou. Az potom mi došlo, ze jsem platicko otocila, takže jsem misto 21 dni uzivala antikoncepci pouze 20. Potom jsem udělala pauzu a začala brát pilulky tak jak mám. V den, kdy jsem si vzala druhou tabletku z nového platicka jsem měla nechráněný pohlavni styk s přítelem. Je zde možnost otehotneni? Děkuji za odpověď
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.