Dá se zmrazit, pak smažit zmrzlý - nejdřív zprudka, aby se udělala kůrka, pak ztlumit a smažit pomaleji, aby se to propeklo - trvá to pochopitelně trochu déle než u čerstvého. Ale chce to menší kusy, ty velké se pak pořádně nepropečou uvnitř. A nenechávat v mrazáku dlouho, kazí se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.