Ahoj holky, jelikoz 90% z vas potkavam na facebooku tak ani nepisu sem. U nas skolka super, samozrejme nudli si nosi tak co 14dni, ale pekne se aklimatizoval do statni, no soukroma byla spicka, tady je to horsi, ale diky bohu za ni, mame to ani ne pet minut pesky, proste pohoda.
Mimi snazeni asi odkladame musime dojet dve velke prodejni akce v kvetnu (moje materialove), muz nutne potrebuje nove auto na dojizdeni, denne se fakt najezdi dost a oba touzime po dovolene. Takze to proste nechavame a uvidime, je to jiste, ze nas ceka IVF, ale v momentalnim pracovnim stresu by to byly vyhozene penize, pockam na leto, to svadlenky nesijou a je fakt okurkova sezona
Radus to je mi lito s tatinkem, chjo mel by neco rict. Chlapi jsou nekdy dubova palice. Drzim palecky, aby to nic nebylo.
Hrosi my se vidame na facebooku vse vim vse znam
holky rostou krasne a Mirince taky.
Chjo ten cas leti za chvilku bude Tobikovi 3,5 roku a jeste nedavno jsem tlacila kocarek a dneska uz si sam dojde na wc, sam se naji. Jeste ze mi je "jen" 30 jeste si nemusim pripadat stara
Druhe bych moc chtela, ale trochu se to ted ve me pere s praci. Konkurence neustale slape na paty, kopiruje muj sortiment a podrazi ceny, je to docela vecny boj. Diky sve praci, ale uz mam dvouletou historii na Fleru a mnoho vernych zakazniku, ktere si proste hyckam.
Je to jsem se rozepsala