| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nemýt vodou a mýdlem, jen otírat tamponkem s pleťovou vodou (bez alkoholu, mám i obyčejnou Astrid i drahou YvesRocher a je to tak nějak jedno :-) ), hydratační krém který není mastný/hutný (teď mám něco okurko-teatree od Avonu a právě mi vyhovuje ta konzistence). Na tělo mi taky vyhovuje používat ne krém ale spíš mléko nebo "lotion", oblíbený mám Dove (teď nevím jak se jmenuje ale taky mají zvlᚍ pro suchou pokožku), nebo Garniere (opět co nejvíc hydratující). Případně mi zbyla po synovi emulze Oilatum do koupele (používají exematici při suché kůži), používám to při sprchování místo gelu a pak už se krémovat ani nemusím a přitom nejsem mastná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.