Tak vápník jsem měla v tabletách. Snídala jsem suchou rýži :D Ta mi nevadí. A k obědu krůtí s brokolicí, nebo jsem si dělala vývara z toho polívku - dala jsem tam tu brokolici a místo nudlí rýži, solila jsem normálně, ten olej jsem používala normálně k přípravě toho krůtího. Čtyři dny se to dá vydržet. Začala jsem přidávat další potraviny když se začal malej hojit, vždycky jsem den počkala, jestli se to zas nezhorší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.