Nooo, asi šest krabic, nějaké ty pytle....je toho dost. Vždycky při úklidu si říkám, že by to chtělo zredukovat, jenomže pak se vyskytne nějaká situace...Třeba minulý týden jsem na návštěvě u kamarádky zjistila, že na přikrývce, kterou jsem před asi 6 lety šila její dcerce, se skví klasická "skoba". Potěšilo mě,že šití drží, jen materiál už je poněkud unaven, vzala deku domů, ponořila se do beden, našla 6 let starý zbyteček a deka dostala záplatu sesazenou přesně do vzorku.
Takže já vyhazovat prostě nemůžu. Ale ono vždycky něco přibude a něco jiného se zase zpracuje. Teď právě mám přes podlahu v obýváku rozloženou rozpracovanou deku, na kterou padly troje staré manžestráky(ony vlastně nebyly až tak staré, ale nějak se časem smrskly či co), jedna vesta, jedna halenka, košile a saténový živůtek.
Moje zásoby tvoří takový značně nevzhledný kout v obyváku za gaučem. Letos jsem se konečně dohrabala k zařizování svého pokoje, tak pak se snad dostane i na pracovní kout s regálem, který tomu binci dá trochu štábní kultury.