Zrovna včera jsem škvařila kilo sádla. Nakrájím na kostky, dám do skleněné zapékací mísy s pokličkou. Pak dám na plný výkon do mikrovlnky na cca 25 minut. Záleží na tom, jak moc chceš škvarky "upečené" :) Nepřidávám ani vodu, ani žádné koření. Sádlo je krásně bílé a nepřepálené, jako se mi občas stalo, když jsem to dělala na plotně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.