| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čeká nás výměna sporáku a digestoře, protože už všechno po letech dosluhuje. Ráda bych si přečetla tipy a zkušenosti - budeme pořizovat sklokeramickou varnou desku, vestavnou elektrickou troubu a digestoř (asi vestavnou výsuvnou, nemáme nad sporákem moc místa). Asi spíš nebudeme kupovat indukci, ale spíš zůstaneme u obyčejné sklokeramiky. Co se týká trouby, tak teď jsem používala pořád jen jeden druh pečení a vůbec se nevyznám v těch současných :-) Horní a dolní pečení samozřejmě chápu. Gril se rozlišuje malý a velký, v tom se vůbec nevyznám. To stejné je, že moc nerozumím rozdílu mezi horkovzduchem a ventilátorem. Četla jsem v nějaké diskusi, že horkovzduch je dobrý akorát tak na pečení vánočního cukroví a jinak je lepší ventilátor. Tohle je pro mě španělská vesnice ~d~, proto uvítám zkušenosti jiných. Máme omezené finance, proto opravdu neuvažuji nad parní troubou apod., ani ta indukce pro mě teď asi nebude aktuální, protože nechci momentálně měnit nádobí a to současné bych používat nemohla. Není to jediný důvod, samozřejmě i finanční.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.