Ahoj všem,prosím vás poradíte mi co na vrásky na čele?Překročila jsem třicítku a ted mi přijde,že už se o sebe musím začat víc starat...Právě na čele jsem si všimla,že vrásky mám nejvíc vidět,takové hluboké.A taky jestli máte nějaký osvědčený krém na vrásky kolem očí?A poslední věc,co mě trápí,jsou šupinky v obličeji a suchá plet a taky nějak nevím,jaké krémy by bylo nejlepší používat.Doted jsem se mazala jen niveou nebo podobnými mastnými krémy,ale ted už to nějak nestačí.Ale bohužel se v tom vůbec nevyznám a raději píšu o radu.Moc děkuju
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.