Výroba poctivých párků zahrnuje mletí, mělnění jednotlivých druhů masa, jejich oddělené uležení, následně smísení, další odležení (tedy minimálně 2 dny odležení). Následné zauzení teplým kouřem a podle typu párku případně i povaření.
Nacpání něčeho do střívka nedá automaticky vzniknout párku. Skutečný párek za hodinu nelze udělat - to leda, pokud to má být myšleno tak, že masová směs už byla odležená předem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.