Jo, to máš pravdu. Každopádně jsem reagovala na příspěvek ve smyslu - oni si ani nevšimnou, že mi je blbě, snad ani když z toho zvracím - není to přesné, ale je to příspěvek v tomto duchu. A na to prostě odpovídám - máš pusu a nejsi služka, tak se ozvi. Asi když napíšeš - mám postižené dítě, jsem sama a lehnout si nemůžu, protože kdo by se postaral - tak samozřejmě nebudu psát příspěvek - lehni si a kašli na to. Chápeš ten rozdíl?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.