Ananto, odměřuje se všechno, kde jsou sacharidy - pečivo, brambory, rýže, těstoviny, vločky...omezeně můžeš ovoce (třeba hroznové víno skoro vůbec), skoro neomezeně zeleninu (mrkev a třeba kukuřice mají nějaké sacharidy). No a nejlepší nakonec - masa můžeš neomezeně
Takže napřídlad:
snídaně - celozrnný (u mě hnusný tmavý fitness) plátek chleba s pořádnou vrstvou másla, šunkou, sýrem, zelenina
svačina - jabko, jogurt
oběd - až 400 gramů brambor (běžný člověk sní 250), pečené kuřecí stehno na kyselém zelí
svačina - u mě podobná, jako snídaně
večeře - pórková polívka zahuštěná jáhlama, klidně dvě misky
druhá večeře - zelenina, málosacharidové ovoce
Žádná věda, akorát je prostě žádoucí, abys jedla opravdu co tři hodiny, neuždibivala kolem...má to svůj efekt, obvykle taková žena nepřibere dvacet kilo. Já přibrala tři
![:-)](/g/s/0.gif)
Sledováním krve zjistíš, kde máš rezervy a můžeš přidat na sacharidech (u mě to bylo odpoledne) a kde musíš ubrat (já na snídani mohla teoreticky sníst dva plátky chleba + něco na svačinu, ale mohla jsem jenom jeden ten plátek za dopoledne, jinak to lezlo nahoru).
No a nakonec, když tě občas přepadne chuť na zmrzlinu nebo zákusek, zas taková tragédie to není...pokud nebudeš hřešit obden...ale pokud máš špatnou lačou glykemku, možná budeš stejná, jako já a odpolední zmrzka tě dostane lehce nad hypoglykemii