| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojík píšu se zpožděním,ale třeba některá maminka ještě využije-já měla nasazen sumamed u obu dětí.Jsem zdravotní sestra a nikdy jsme netrvala na CRP-ano zjistí v těle infekci,ale není to 100% a pokud mi dítě začalo horečkovat, chraptit a pak i kašlat hned kokrhavě-pádili jsme k doktorce,která si poslechla a na průduškách nic nebyl-naštěstí jen krk nebyl moc pěkný , vůbec neprotestuji dát ATB a sumamed na 3 dny-paráda a jednou denně.Měli i Klacid-nejsem zastánce ATB,ale poučila jsem se,že čím dýl člověk oddaluje podání ATB-může sice dojít k zlepšení stavu,ale dítě je následně při větším náporu nějaké infekce opět nemocné a koloběh se opakuje-moje děti dostali obě ATB 2x v rozpětí cca 2 let a nemůžu říct,že jsou často nemocné.Myslím si,že byly dobře přeléčeny-tím organismus neutrpěl na ztrátě imunuity-ATb jim pomohly tu infekci přebýt bez toho aby se jejich organismus vyčerpával a neměl pak sílu bojovat s další banálnější infekcí-můj názor je všeho moc škodí-jak ATB tak zase odmítání ATB.
Reakce na Sumemed neměl ani jeden a hlavně 4 dny jsou pryč raz dva._přeji všem dětem aby ATB mít nemusely,ale čekat když dítě má 39,kašle,zelená rýma,víc jak den mi přijde trápení dítěte a zbytečné vysilování organismu-
A pak je taky sorta maminek co tvrdí,že děti jsou pořád nemocné i po ATB-no nedivím se ,když je hned po dobrání tahají po venku, nechají lítat a nebo strkají do školky-maminky uvědomte si,že síla ATB je v těle ještě minimálně týden tak aspon týden po dobrání je dobré dítě držet ještě v klidu-jsou oslabení.!!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.