Ahoj holky, já teď měla horší dobu...Holky nemocný, nejdřív Emča, pak hani a pak i muž. No pak sjem lehla já, ale to už se nestaral nikdo... no pak jsem skončial na pohotovosti, kde mi dali penicilin, ale nezabral. Jela jsem na jinou a tam konečně přišli, že mám zánět slinných žláz a dostala jsem jiná ATB, silná, jsem po nich hodně unavená... jedu už přes 3týdny na nějaký režim, skoro beze spánku a vyčepraná, nevím, do kdy vydržím...
Ale v podnělí jsme byli na naušničkách...
naušničky: malá úžasná. Celou dobu seděla na mě, než došlo na nástřel. Dr ji chválila, jka trpělivě sedí a kouká a u nastřelení řev, ale potom se během chvilinky uklidnila a byla ok a usnula..dr se dívala do karty, jak je stará, že je horznej drobeček, že je fakt maličk áa okatá a byla nadšená, protože se na ni i sestřičku smála. A nakonec to zvládlo i to její ouško ohnutý, jen chvilku přemýšela, jak to tam dáme, aby to bylo hezký.
a fotečky. Jsou fialkové, Emička měla kulaté v rámečku zelené...
Zanče to utíkat, za chvilku si uvědomíš, že jsi v půjce a nejvíc se potáhne poslední týden! Ten první měsíc je už dobrý, ale neutíká, pak se to rozběhne hodně, neboj!!!!
no nic, jdu. Noc špatná, minulou sjem díky ATb proseděla na wc a mezi tím se staženým zadkem chodila kojit, tuto se Hanka budila co hodinu..
Předchozí