Mléko, které vydrží půl roku je sterilované. Píšou to na obalu, že je zpracované UHT (ultra high temperature) záhřevem. Na tom není nic podivného. Pasterovaná mléka vydrží pár dní, ale bohužel se pasterované mléko v obchodech moc nevídá. Dnes se prosadila vysoká pasterizace, tedy zahřátí na teploty vyšší než při normální pasterizaci, ale stále nižší než 100 stupňů. Takové vydrží asi 14 dní. A to že se na mléku nesráží smetana je zase tím, že mléko je homogenizované, bohužel nehomogenizované mléko se nevidí už skoro vůbec. Stačí číst obaly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.