Přidat odpověď
Ahoj vsem, taky bych rada pridala nazor na pana doktora. Byla jsem dnes na UZ ve 12.tydnu a dost jsem bala. Tak jsem si jeste "chytre" den predem nasla nazory na MUDr.Kulovaneho a s nejvetsimi obavami dnes sla na vysetreni. K panu doktorovi nemam jedinou vyhradu. Pokud cekate, ze se bude rozplyvat nad miminkem, kterych za den vidi mraky, tak vas asi zklame. Nesisla a neprohlizi kazdy milimetr deset minut. Hned od zacatku se ale choval velmi lidsky, zeptal se, jestli na obrazovku dobre vidim, a ukazoval a komentoval vsechny casti toho 5ti cm tela. Vysvetlil, co je dulezite sledovat pro vylouceni genetickych vad, vysledky pak jeste dukladne okomentoval. Bez problemu bylo i ulozeni fotky miminka, kterou jsem si pak zaplatila na recepci. Pisu sem proto, abych uklidnila dalsi budouci maminky, co se budou pana doktora bat. Asi umi byt ironicky, neni to sprymar ani dedecek z pohadky, ale profesional, a o to prece ve 12.tydnu jde predevsim. Ani me nenapadlo ptat se na pohlavi (mimino stejne melo nohu pres nohu), hlavne jsem se bala, co genetika (je mi 32). Na dalsi UZ k nemu jdu bez obav. Preju vam vsem hodne stesti a pohodove tehotenstvi!
Předchozí