| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, kdyby to bylo v celé slavné Itálii tak růžové, tak by se tam houfně stěhovali všichni důchodci, ne?
Já to pochopila tak, ža stará paní za léky platit nemusí, protože její dcera má malý příjem. Naopak, stará paní měla na český poměr příjem slušný, otázkou je, jak by s ním vyžila v Itálii.
Dcera se spořením na důchod začíná brzy - skoro v 50 letech. Děti nemá - no, starala bych se dřív.
Rovněž zbourání domu se mi nezdálo. Že by to byla až taková ruina? Ne, sice poněkud starší domek, ale proč ho proboha nepronajala dřív? Ona XX let čeká, co s tím, domek prázdný... no, je vidět, že asi doteď neměla žádné velké finanční problémy.
Taky se mi nezdálo každý rok 60.000,- kč do údržby. Byl sice prázdný tuším asi 6 let, ale za ty prachy už by ho mohla mít zrekonstruovaný.
Nákup Itálie - Čechy: pokud naoupím v prvním krámu, který mi padne pod ruku, nemůžu tvrdit že je tam nebo tady levněji. Místní už vědí, kde je co levnější, takhle mi to přišlo směšné. A dalo by se pokračovat dál.
Celý pořad jsem pochopila jako fakt nesmyslné rady tzv. finančního poradce.
Celkové vyznění: stěhujte se z Čech, nejlépe do Toskánska. Tady je to k nepřežití.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.