Stejně to uděláš, jak chceš ty - konečné slovo má rodič. N8m "DOPORUČILI" dát synka do školy v pěti letech, tedy o rok dřív. Po mém zvážení a po několika rozhovorech s učitelkami MŠ jsme synka dali normálně v šesti, aby šel s nejlepším kamarádem (protože na sobě doslova viseli, oba neprůbojní a bez sebe ani ránu) Dnes je kluk ve třetí a já dost lituji, že jsem neposlechla odborníka - asi tam nesedí v té poradně jen tak, asi tomu rozumí... Kluk je tak napřed v matice, že by mohl být úrovní lehce o třídu výš. A já en čekám, až přestoupí na gympl, kde to půjde nějak řešit (ndividuelní plán... apod)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.