angrešte, není ale taky trochu problém v tom pojmu "otruby"? Protože při dnešní technologii mletí je za otruby považováno všechno to, co ze zrna odrbou, než se dostanou na surovinu pro bílou mouku. Tedy včetně těch i podle Tebe hodnotných vrstev zrna. Pokud podle Tebe otruby, přidané zpětně do mouky, už nemají tu hodnotu, tak kde se ztratila? Kam se ty zajímavé látky ze zrna poděly, když ne do toho materiálu, co se z něj omele?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.