Přidat odpověď
Vůbec nevím kdo je Havlíček, ani nedržím dietu. Jím zdravě pořád. Jíšku jsem nikdy nedělala, taveňák nejedla cca 15 let. Piju jen vodu, občas neslazenou minerálku, čaj a kafe. Colu, džusy ,šťávy a ochucené vody jsme doma nikdy neměli.
Přílohy jím v minimálním množství, spíš si místo nich dám salát, nebo dušenou zeleninu.
Na 99% pokrmů dávám olivový olej.
Dnes jsem měla k obědu waldorfský salát ( řapíkatý celer, jablko, hroznové víno, vlašské ořechy a zakysaná smetana.
Včera k večeři zapečený fenikl s parmezánem, zítra si dám carpaccio z červené řepy.
Pečivo jím v minimálním množství. Svoji spotřebu odhaduju tak na tři celozrnné housky týdně, někdy ani to ne.
Miluju maso, ryby a mořské bestie. Kuře nejíme vůbec, z vepřového jen panenky.
Jíst zdravě mi nedělá problém. Problém mám, když jsem nucena jezdit po vlastech českých a stravovat se v restauracích.
20 km od Prahy je fakt těžké najít dobrou restauraci, která by splňovala má kritéria.
Předchozí