Přidat odpověď
Myslím, že skoro všechna jídla se daj připravit v light verzi...vlastně tak vařím normálně, ale někdy se zamozřejmě nezdravé přípravě nevyhnu, holt když dělám obalovaný řízky, usmažit je musím...ale místo nich to jde udělat v troubě, nebo je udělat v těstíčku jen na troše olivovýho oleje, dělám lasagně, když chci, aby byli lehčí, dám tam hodně zeleniny, mín bešamelu a sýrů, melu si vlastní maso, takže tam dám libový hovězí...daj se dělat všemožný plněný masa, podušený jen ka lžičce olivovýho oleje...nikdy nepoužívám moc tuku, i když dělám guláš, dám tam rozhodně mín tuku než mám psáno v kuchařce, i na zahuštění použiju min mouky, případně celozrnou, nedám si ho s 5 knedlikama, ale třeba jen s jedním...ted se taky snažím trochu zhubnout, ráno jím tmavé pečivo, tvrdé sýry, dám si klidně i 45, ale o tom mín...hodně jím bíle gorurty s medem a vločkama...obědy normální, jen šetřím tukem a přílohama, odpoledne zřeba jogurt, neo občas i bebe cereální, na večeři spíš bílkovonový jídla, minulý týden jsem místo večeře pila jen syrovátku...no a v průběhu dne jím samo i ovoce a zeleninu...i když ted v zimě je to všechno pěkně hnusný, tak už se těším na jaro, to toho budu jíst mnohem víc...
Předchozí