Přidat odpověď
Když dělám nějakou klasickou omáčku, tak jí bud´ zahustím rejžovou moukou rozmýchanou ve vodě a nebo polívky zahustím bramborou. Jinak u nás se dělá hodně věcí na zelenině a i takový kuřecí plátek s rýží a kopou zeleniny je fajn, nebo si k tomu uděláme br. kaši nebo jen brambory. Dám pod něj píd´ másla třeba a dám např. kuřecí prsíčko přepulené podélně, lehce posolené, opepřené a bud´ lehce oregana, nebo bazalky nebo majoranky (dávám vždy jen jednu bylinku) do trouby nebo když máš, tak do parního hrnce (to je na tohle zdravé vaření super věc!), maso pustí i vlastní št´ávu a pak trochu zaliji vodou. Dobrou št´ávu taky pustí kombinace cibule, česnek, kmín. Je to i rychle hotové cca 20 min..
Ale vyzkoušej parní hrnec, tam je i spousta receptu vétšinou přiložených a jídlo je velice chutné.
Předchozí