mě to pomohlo. byla jsem jednou na vnější stehna(spíš bok) a podruhé vnitřní stehna. je to měsíc po posledním. a vysledek stehna -2cm a bok taky -2cm ale prý vysledek konečný je do 3měsícu po aplikaci. a to se nijak neomezuji necvičím-vše stejné jako dřív. prý vysledek je lepší než u liposukce ult. ted hodlám cvičit a změnit jidelníček tak třeba to pujde dolu ještě rychleji. ale i to co je dole zatím, je dost znát na oblečení.
jinak co jsem koukala tak je rozdíl mezi kryolipolýzou která je dělaná destičkama a ta co je nasávaná hubici(ta je učinější) pak je prý učinek víc znát když se mrazi na -5 než když chladi jen okolo+5 nebo 0 a pak také delka času kterou to mrazí.
já měla tu hubici nasavání- 5minut mi to ohřáli na +42stupnu a pak rychle zchladili až na -5 mrazili 40minut. takže celkem jedna aplikace 45min.a vysledek je.a to jsou partie které cvičením mi dolu nejdou. snad jsem ti trochu pomohla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.