Nemám čas se moc rozepisovat, tak jen k těm omáčkám. U většiny klasických omáček dělávám základ z hodně cibule a nezahušťuju, někdy minimálně škrobovou močkou, když je třeba. Zeleninové omáčky nejsou třeba zahušťovat vůbec, Jinak k masu - v létě často dělávám studený zálivky s jogurtem a bylinkama, jinak občas nějakou salsu ze zeleniny (třeba rajčatovou, cuketovou), zavařuju si čantní. Takže suchý to není...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.