no, dle meho se ma jist vsechno
...ja to stridam.....bud zabalim fazolove lusky /jako prilohu/ do schwarzwaldske a osmazim na trose masla a podusim , nebo ty fazole udelam v pare....zjistuju posledni dobou, ze mi ty v pare chutnaji lip. K snidani si davam rada knackebrod. ale obcas i housku /pecu v troube/...zacala jsem dost kupovat bio jogurty a mliko v bille, male moc chutnaji jak jogurty, tak mleko. Syry nakuouju v nemecku a v lednici mam asi vsechny druhy, lec v cechach z nich maji jen mizive mnozstvi....taky si rada udelam tvaroh se snistlikem, ci jarni cibulkou....ono....taky proc chces jist zdraveji...jestli kvuli zdravi samotnemu, nebo treba kvuli cholesterolu /to je pak lepsi min tucne syry, jogurty i mleko/ ci necemu jinemu...my teda doma radi vsichni i ryby...ale proste kdyz to shrnu, jime vsechno.