Jinak se omlouvám za překlepy, ale malá cácora mi sedí na klíně a ťuká do klávesnice. Ale k věci - jestli ten průjem opravdu není pořád (to už by bylo horší, to by se příčina samozřejmě najít měla), tak fakt zkuste sledovat, co konkrétně nedělá dobře (tohle mi řekl i pan profesor na gastru, opravdu odborník), podezřelou potravinu na čas vynechat a potom si to znovu ověřit, abys měla jistotu (no a pak bys to mohla nechat teoreticky i otestovat u dr. z krve, protože bys věděla co konkrétně je v podezření). Ještě mne napadá - prcek přibírá a roste normálně? A jiné problémy fakt nejsou?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.