| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máš pravdu, že se má filtr vypnout, ale kdo má závojnatky ví, že za jediný den udělají z akvária takovej psasečinec...~o~ Tak jsem vyndala uhlíkovaj filtr a místo běžných náplní filtrovala přes něco jako houbu na mytí aut, kterou jsem při každém čištění filtru vyhazovala. Zbavila jsem se alespoň těch hrubých nečistot. V akvaristice si všimni, jak mají závojnatky téměř na 99 % vždy kalnější a špinavější vodu. Takovou dobu bych to prostě bez filtru nedala. Myslím, že tetry a neonky to bez filtru zvládnou snadno, musí se víc vzduchovat a jestli si dobře pamatuju, tak zvýšit teplotu vody v akváriu? Na to se někam mrkni, nebo ti tady jistě poradí zkušenější akvaristky~;)

Já jsem léčila ještě po staru nějakým přípravkem snad od Sery a přidávala jsem kuchyňskou sůl. Teď mi známý povídal, že opravdu účinný bleskový lék je EXIT. Je prý poměrně drahý, ale vyjde na snad až na 1000L vody. No zkušenost s ním nemám, ale vývoj jde dopředu~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.