| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

TeriRez, mam podobnou zkusenpost z Vinohradske nemocnice - ne z popalenin, ale z plastiky, coz je ale spolecna klinika. Byla jsem tam s dcerou mezi vanoci minuly rok a pece i umozneni kontatku s ditetem temer prikladna. Je teda pravda, ze mi nikdo nenutil ani nenabidl, abych tam s ni byla, ale kdyz jsem ihned automaticky rekla, ze tam s ni zustavam /pote, co na prijmu rozhodli o operaci/, nikdo mi nebranil.
Sester na JIPu bylo malo, slouzila vzdy jen jedna /maji byt dve/ a i kdyz tam v danou chvili byl jen tri deti, tak si opravdu ani na chvilku nesedla za celou smenu. Mela jsem samozrejme tendenci ji pomoct, ale jedine, co jsem mohla bylo prebalit a nakrmit si svoje dite, jednou jsem ji pomahala krmit chlapecka, co mel ruce znehybnene a souhlasil s tim, jinak rikala, ze ona by mi spravne mela i michat mliko pro malou a podobne. Perinky ji prevlikala taky ona.
Jen jsem si s nimi musela vyjasnit, ze si preju, aby mne vzbudily pokazde, kdyz se v noci dcera vzbudi, protoze ony jinak mely snahu mne nechat vyspat. Stejne to zafungovalo tak, ze jak se vzbudila ona, vzbudila jsem se ja, i kdyz neplakala. Nastesti si mala rychle zvykla, ze kdyz se vzbudi, staci rict, ze chce maminku a ja za chvilku prijdu /mela jsem pokoj ob jednu mistnost od JIP, byla v nem i postylka pro malou a jakmile ji pustili z JIP, spala tam se mnou/.
Nemohu soudit z jedne epizody /a vic jich doufam nezazijeme/, ale pokud by to tam takto fungovalo pokazde, byla by to parada.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.