| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anemon, klidně ti řeknu, proč nebývají obsazena. Protože maminky v tom, aby s dětmi byly, nikdo nepodpoří. Mám poměrně čerstvou zkušenost z hospitalizace na JIRP, maličký kojenec v šestinedělí. Nejprve se mi na moji žádost "Chci tam být s ní" dostávalo opakovaně odpovědi "Ale ona na JIP potřebuje, její stav je vážný". Nikdo z těch, s kterými jsem mluvila, nedokázal slyšet (i když jsem to několirát řekla), že s umístěním na JIRP souhlasím, ale že chci prostě být u ní. Posléze, když už tam byla, jsem byla opakovaně přesvědčována, že mám jít domů ke starším dětem (byly velmi dobře zajištěné tatínkem a babičkou). První noc jsem nějak ukecala, "dovolili" mi zůstal na lůžku normálního oddělení, kde jsme byly předtím. Ty tři hodiny z noci, kdy už jsem fakt musela spát, jsem strávila přemýšlením, kam se vrtnu, abych s ní mohla být víc než v návštěvních hodinách, až mě odtud vyhodí. Teprve když jsem se přímo druhý den zeptala, jestli je nějaká možnost v budově zůstávat, dozvěděla jsem se, že tam jsou mateřské pokoje, a že JE to možné. Až po hospitalizaci jsem zjistila, že na webových stránkách to dokonce inzerují - přesto ani matka, která vyjádřila opakovaně a velmi intenzivně vůli a poteřbu být s dítětem, nebyla v tomto podpořena. Kdybych nebyla tak zakousnutá a odhodlaná, tak jsem prostě skončila v separaci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.