| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, já nevím, co přesně se stalo, nebo jaká traumata to oddělení Tobě i dítěti přineslo, takže mluvím obecně. Já bych nejprve podala stížnost na vedení nemocnice a podle toho bych asi postupovala dál. Pokud by byl arogantní přístup a nebyla snaha cokoliv řešit, tak bych to klidně rozmázla. Pokud to necháš plavat, tak se to bude dít dalším dětem a to je to, co přece nechceme. Já jsem to samé zažila s první dcerou v brněnské dětské nemocnici na infekčním oddělení, dcerka měla 3 (!) týdny, já ji plně kojila a oni mě vypoklonkovali domů. Pak mě za 2 dny přijali, ale byly to nejhorší 2 dny co jsem prožila. Probrečela jsem celou noc a myslela jsemm, že snad umřu. I po přijetí jsem u malé nesměla být v noci, oddělení se prostě zamklo a musela jsem být na pokoji matek. Pro mě to bylo fakt strašné. Bylo mi 24 let a byla jsem prostě totálně pod vlivem hormonů (šestinedělí), takže jsem neměla sílu se bránit. Dneska už bych s klidným svědomím je buď poslala do háje, nebo dodatečně napsala stížnost či žalobu. Už je mi taky o skoro 10 let víc, takže jsem trošku psychicky dospěla.
Prosím hoď mi odkaz na Tvoje vyprávění, ať na to můžu mrknout. ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.