také nechápu souvislost proč zrovna včera večer ....
ale pravda - mám to čerstvé, máme za sebou jednodenní hospitalizaci - adenotomii (odstranění nosní mandle) a nedovedu si představit, že bych tam nebyla
, dokonce ač v přijímacím papíře že je povolen doprovod jen jednoho z rodičů - byly jsme tam po probírání z narkózy oba
Hospitalizovaná jsem nebyla, kdybychom tam prý musely zůstat přes noc tak by mě ani dodatečně nehospitalizovali, ale maminky tam nechávají přespat jen tak - doufala jsem, že by to dodrželi a byla jsem připravená pokoj neopustit, musela by mě vyvézt nejspíš policie.
Myslím si že hospitalizovaný rodič = poloviční práce pro personál, dítě má rodiče, rodiče mají dítě, dítě není vystresované z pobytu v cizím prostředí, léčba probíhá rychlejí = všestranně výhodné
chápu tvou žalobu, a fandím ti, aby z toho vzešlo cokoliv kloudného - pokud má dítě nárok být hospitalizováno s rodičem je třeba tomu zajistit i podmínky a nemocnice na to musí být vybavení...
zase na druhou stranu - rodiče snižují kapacitu oddělení o polovinu a v akutním případě je nemožné přijmout dítě kvůli hospitalizovaným rodičům...
Jak bychom se tvářili že naše dítě je ve vážném zdravotním stavu ale hospitalozováno být nemůže kvůli tomu, že s jiným dítětem tam je hospitalozovaný rodič