DOJANKO,
mě totálně dorazilo to, že ve školce byl 3 dny a už je zase doma, protože v noci zvracel....pro nás je celý odchozený týden ve školce hotový zázrak - aspoň od tohoto ledna to tak je - jenom jediný týden a sice hned ten první po vánocích tam chodil a pak ani jeden týden nebyl v jednom kuse.....
Původně jsem myslela, že doktorce zavolám a řeknu jí, co a jak, ale nebudu jí volat. Půjdu tam s Bédou zítra ráno, aby mi potvrdila ty propustky a řeknu jí, co a jak. V práci to taky tak musím říct - že jsme k dr. šli až zítra. Ta obrovská tolerance v práci k těm problémům s dětma je moje absolutně jediná záchrana, to by jinde nebylo možné, jsem si toho naprosto vědoma a doufám, že to jednou kolegům budu moct oplatit.
Zřejmě to bylo, že mu nesedlo nějaké jídlo včera ve školce - říkal, že už po obědě mu bylo "trošku na zvracení" a pak to přešlo. Co zvracel, to byla samý zelený jakoby tráva nebo co
a byla toho plná postel, už mám všechno vypraný. Teď je celkem dobrý, spal do 9 hodin, špatně mu není ani nezvrací a nemá teplotu. JENOMŽE - dala bys ho zítra do školky - na ten jediný den??? Já nevím, jak jsem to měla jinak řešit - dovču si brát nechci, zítra máme navíc krátký den, jenom do dvou.....Stejně už jsem prošvihla přihlášení na stravu - to se v naší školce musí den dopředu do 11 hodin dopoledne, pak už je pozdě - je to taky systém jak blázen, vůbec to nechápu a hrozně to člověka omezuje.