Dobrý den.Mám zájem vaše dítě pohlídam,stačí se svámi domluvit a udělat návrh jak má být vaše představa v týdnu kdy a od kolika do kolika,atd..není problém se domluvit.Jsem na md s tříletou dceruškou tak bych vám pohlídala s dceruškou,má dceruška aspon bude mít společnost s dětmi a já zas potřebuji vydělat korunky.je mi 25 let,jsem vdaná a mám jednu dcerku tříletou,pocházím z usteckého kraje ale budu mít zajištěn pobyt v praze.mohu u vás pohlídat děti u vás doma a zároven mohu nabídnout uklid a dětem uvařit..pokud máte zájem,tak prosím ozvete přes mejla nebo mé číslo je 739351020 jinak nejsem u telefonu kdyžtak písnetě smsku a já se budu snažit hned ozvat...není problém se domluvit od kdy bych vám pohlídala vaše děti..Tkáčová
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.