| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Achjej, cháápu Tě!~t~
Máme 1+1. A manžel je dvoumetrový, což nám bohužel silně ubírá využitelných prostor pod stropem.

Takže - chemikálie máme na WC na poličce nadde dveřmi.

Zásobu toal. papíru máme na poličce přidělané nad nádržkou WC - balík vždy rozbalím a vyskládám do pyramidy, je to hezčí i praktičtější.

Méně nebezpečné chemikálie typu šamponů máme v regálu v koupelně, ale až prcek začne lézt, tak to budem muset pořešit jinak.
Smeták a štafle máme pověšené na zdi tak, že je stíní skříň a dveře od WC (nyní již skoro trvale otevřené, abych slyšela případné divné zvuky, kdyby se dítěti něco dělo, takže smeták je dokonale skryt~t~)

Koš na špinavé prádlo máme krásný proutěný s víkem, takže je zcela viditelně v ložnici, hodí s k proutěné truhle na peřiny.

Koš na prádlo k žehlení mám taky krásný proutěný a mám ho normálně viditelně v pokoji, položený na starodávné dřevěné truhle, v níž máme spacáky, což se vyndavá zřídka. Pohled na nevyžehlené prádlo mě nepohoršuje, sundavám ho ze sušáku a rovnou zhruba skládám, takže to není chumel.

Rozešpiněné prádlo mě sejří. Máme v ložnici s manřelem oba místo na truhle, kam si oblečení dávat. Muž ho tam dává. Jenže já se momentálně neoblíkám v ložnici, ale v pokoji, kde mám dítě na hrací dece před navlečením do venkovního, takže své hadříky holt nějak furt válím na židli v kuchyňském koutě. ~f~ Štve mě to, musm něco vymyslet.

Různé pičičandy, které není nutno vystavovat (nářadí, zásobní hračky a oblečky pro větší děti...) jsme nandali do krabic Kasett z IKEA (takové ty dražší pevné nýtované) a manžel udělal podhledové hluboké police nade dveřmi.

Vysavač, sekačku, rýč, slunečník... máme v předsíni - jeden konwc předsíně jsme oddělili závěsem a je tam jakože komora. Pevnou stěnou to oddělit nemůžem, musí to být poddajné, abych vytočila kočár.

Tamtéž za závěsem udělal manžel policovník a máme tam špajz na trvanlivé věci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.