| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je pro mě smutné téma. Ne, sourozenec mi neumřel, ale vztahy jsou jiné než bych chtěla. Mám dva bratry, jeden stejně starý jako já, jeden o 15 let mladší. Vztahy máme odzicené, nevoláme si, nepřejeme si k narozeninám, vidíme se tak 1x za rok když jsme u mamky a oni přijedou nebo někdy i přijedeme k nim, ale ... Moc mě to mrzí, mám je ráda, a moc bych byla ráda kdyby měli i oni rádi mě a uměli mi to dát najevo. Stejně starý brácha na mě odmalička žárlil, myslím, že za to můžou rodiče, protože on byl ten zlobivý a já ta hodná a tím, jak nás vychovávali, tak jsme byli rivalové. Mladší bratr byl už někde jinde, věkem hodně daleko a já jsem odešla ve 20ti na výšku a už jezdila domů málo a ani jednoho bráchu moc neviděla. A je smůla, že MM je jedináček, takže žádné sourozenecké vztahy z jeho strany nevzešli, takže ani nemáme nikoho z příbuzenstva s kým trávit hezké chvíle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.